december 2014

vrijdag 5
Prachtig weer voor een sintrit. Nou ja, het was ieg droog 😉 Het was een selectief groepje, maar ze hebben heerlijk gereden. Lisanne heeft de groep begeleid, Sandra had nog wat te doen. Dat gaf haar wel de mogelijkheid daarna onderweg een paar foto’s te maken. Hier een impressie van een gezellige Sintrit.

zondag 11
Het zonnetje scheen (af en toe) dus heeft Lisanne van de gelegenheid gebruik gemaakt om kerstfoto’s te maken van haar Ljómi voor de kerstkaart dit jaar. Hier zijn er een paar. Ze zijn erg goed gelukt! De laatste is het uiteindelijk geworden.

donderdag 15
Onze herder, Hestala, wordt 11 jaar!

vrijdag 16
Hestala, roepnaam Herder, is vandaag, totaal onverwacht, overleden 🙁  Woorden schieten te kort om te zeggen hoe erg we haar zullen missen…..

zondag 21
Kerstrit! Eerst hadden we met zijn allen uitgemest, wat al erg gezellig was. Daarna hebben we gebruncht, wat niet alleen erg gezellig was, maar ook erg veel 🙂 Appeltaart (natuurlijk met slagroom), cake, rozijnenbrood, wafels, warme broodjes, chocolademelk, thee, koekjes, bonbons, appelflappen, kaasbroodjes en nog veel meer!


Rijkgevulde brunchtafel. Foto door Els


Sandra aan (of is het IN) de appeltaart. Foto door Els

Daarna gaan we met een volle buik de paarden pakken, poetsen, opzadelen en versieren!

Het kerstmutsen gehalte was erg hoog 😉

donderdag 25 en vrijdag 26 Geweldig Kerstfeest allemaal!

woensdag 31 En een fantastisch 2015!!!


Vuurwerk boven Kuinre 2014/2015

Home  Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina  Foxanpaarden   En nog meer..   Paard van de maand  Links  Archief