Lustrumjaar 2019

In 2019 bestaat Stal Foxan 20 jaar!!!!

Om dat te vieren, gaan we elke maand iets leuks organiseren.

Zo willen we een interne competitie organiseren voor vaste lesklanten
Deze wordt uitgereikt op 22 december tijdens de receptie. De details moeten we nog uitwerken.
Zelf zijn we ook nog met een andere verrassing bezig, maar daarover kunnen wij u helaas nog niets vertellen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende leuke activiteiten.

Zo hebben we een kunstenares die veel met papier-maché werkt, bereid gevonden ons meer te leren over haar unieke methode. We zullen niet in 1 keer klaar zijn met ons eigen kunstobject. De “finishing touch”(schilderen) zult u hoogstwaarschijnlijk thuis zelf moeten doen. Voor materiaal wordt gezorgd. Er is een max. van 6 cursisten, dus wacht niet te lang met aanmelden. Kosten zijn 12,50 incl koffie, thee en wat lekkers. Kirsten komt in februari.

DEZE CURSUS IS INMIDDELS GEWEEST EN EEN GROOT SUCCES!

Ook hebben we een bekende schrijfster van o.a. verschillende paardenboeken, Edith Louw, geboekt. Onder haar leiding gaan we korte verhalen schrijven. Onze ervaring is dat dit ontzettend leuke en verschillende verhalen oplevert. Dit is dé cursus voor mensen die wel eens wat schrijven of daaraan willen beginnen, maar niet weten hoe. Edith komt op 10 maart. Kosten: 17,50 incl. thee, koffie en wat lekkers.

MET BEGELEIDING VAN EDITH HEBBEN WE ALLEMAAL EEN GOED BEGIN GEMAAKT MET SCHRIJVEN. EEN VERVOLG LIGT AL IN DE PLANNING!!!!

Vanuit Duitsland komt iemand ons meer vertellen over de werking van kruiden bij (IJslandse) paarden. Focus van deze dag is het darmstelsel van het paard. Veel problemen ontstaan door een slechte darmflora en/of -werking. De mogelijkheid bestaat om vragen te stellen over uw paard en tips te krijgen voor evt. kruiden. Angelika komt op 20 april. Deze cursus zal in het Duits gegeven worden. Angelika kan redelijk Engels en verstaat (tot op een zekere hoogte) Nederlands. Bij evt. taalproblemen is er hulp aanwezig. Ook zullen er (Nederlandse) hand-outs beschikbaar zijn met de inhoud van de lezing. De kosten zijn 12,50 p.p. incl. koffie, thee en wat lekkers

HET WAS ONTZETTEND INTERESSANT! WAARSCHIJNLIJK KOMT ZE DEZE ZOMER TERUG VOOR NOG EEN (MID)DAG!!!

Een cranio-therapeute komt een dag vertellen over cranio-sacrale therapie. We gaan niet alleen theoretisch bezig, maar ook praktisch. We kijken hoe we bijv. blokkades kunnen herkennen en leren hoe je je paard kan helpen. De mogelijkheid bestaat je eigen paard mee te nemen of met een van onze paarden te werken. Deze cursus kost 50,- incl. koffie, thee en wat lekkers. Kimberly komt op 19 mei.

WAT HEBBEN WE VEEL GELEERD EN WAT HEBBEN DE PAARDEN GENOTEN! NU HEBBEN WE EEN PAAR HANDGREPEN OM ONZE PAARDEN OOK NA HET TRAINEN TE KUNNEN HELPEN

Natuurlijk gaan we ook wat met de paarden doen. Zo hebben we in juni de workshop “De Kleuren van het IJslandse Paard”

DE WORKSHOP WAS ERG GEZELLIG, MAAR VOORAL OOK ERG LEERZAAM! HET BLIJKT DAT WE TOCH WEL EEN BIJZONDERE KUDDE HEBBEN, MET RELATIEF VEEL SCHIMMELS EN ZELFS TWEE CREMELLO’S.

IN JULI HEBBEN WE EEN FOTOSHOOT GEHAD, MET CINDERELLA WEMMERS ALS FOTOGRAFE. ZE HEEFT EEN BIJZONDERE KLUS GELEVERD OM ONS TOCH MAAR MOOI OP DE FOTO TE KRIJGEN! (hier zijn een paar voorbeelden. Elders op de site kunt u er nog meer zien)

Op 13 oktober gaan we een dagje schilderen! Omdat onze oorspronkelijke workshop niet door kan gaan, organiseren we zelf wat. U kunt een schilderij maken of een theedoos beschilderen. Deze cursus kost 25,- incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers. Omdat er vooraf kosten gemaakt worden, is uw aanmelding pas geldig na betaling.
Mocht u geen ervaring hebben met schilderen of geen paarden kunnen schilderen, helpen we u natuurlijk graag. Meer info en/of aanmelden via Whatsapp of mail.

DEZE CURSUS WAS BEREGEZELLIG, MAAR ER WERD OOK HARD GEWERKT. MET PRACHTIGE RESULTATEN! (we laten er hier twee zien, de andere kunt u bewonderen tijdens onze receptie in december)

Of wat dacht u er van om dromenvangers of mandala’s te maken? Voor materiaal wordt gezorgd, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen materiaal meenemen. Gedacht wordt om deze heel persoonlijk en bijzonder te maken met bijv. haren van uw paard. Onze paarden zijn evt. (beperkt) bereid een bijdrage te leveren. Deze workshop, onder de artistieke leiding van Daniëlle, zal in november gegeven worden. Voor 15,- incl materiaal, koffie, thee en wat lekkers
HET WAS LEUK, HET WAS MOEILIJKER DAN JE ZOU VERWACHTEN, MAAR DE RESULTATEN MOGEN ER ZIJN!

Aan het eind van het jaar willen we al deze activiteiten nog eens de revue laten passeren met een expositie van alles wat we gemaakt hebben en foto’s van de activiteiten op een gezellige receptie.
Komt u ook?

Overzicht van alle leuke dingen voor 2019:

Januari:
Februari: Kirsten bij ’t Vuur, papier-maché, €12,50 p.p. (max. 6) DEZE CURSUS IS AL GEWEEST
Maart 10: Edith Louw, schrijverscursus €17,50 p.p. OOK DEZE CURSUS IS GEWEEST. KIJK UIT VOOR EEN VERVOLG!
April 20: Angelika Krohn, Per Naturam kruiden (focus op de darmen) €12,50 p.p. DEZE CURSUS IS GEWEEST. VANWEGE DE ENTHOUSIASTE REACTIES KOMT ZE WAARSCHIJNLIJK IN NOVEMBER WEER
Mei 19: Kimberly Aalbers-De Groot, cranio-therapeute en meer, €50,- p.p. DEZE CURSUS IS AL GEWEEST!
Juni 30: Kim Middel, kleuren van het IJslandse Paard (theorie en praktijk) INTERESSANTE KLEURRIJKE CURSUS!
Juli: fotoshoot, evt. video MET PRACHTIGE RESULTATEN!!!
Augustus 11: wedstrijd met prachtige prijzen! DE WINNAAR IS BEKEND!!!
September 14: pieperfestival met gratis patat HEERLIJK EN ERG GEZELLIG
Oktober 13: schilderen van een schilderij of theedoos €25,- p.p.MET PRACHTIGE SCHILDERIJEN!
November 10: Daniëlle van Alphen, dromenvanger/mandala maken, €15,- p.p.
December 22: receptie met expositie

Voor meer info en/of aanmeldingen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Voor alle activiteiten geldt: alleen na betaling is de aanmelding definitief.

 

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer  Prijzen  Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Foxanpaarden   En nog meer..    Links   Archief