augustus 2014

zaterdag 2
Even gespeeld met mijn hele simpele, oude fotobewerkingsprogramma 🙂
Vooral Lykkja ziet er dan prachtig uit!

maandag 4
Vandaag een heerlijke rit gehad met Marianne.

Natuurlijk effe lekker door het water. Zelfs Ártali durfde er door! Goed zo Ártali!

dinsdag 5
Ik oefen regelmatig met þrá, hoewel helaas niet zo vaak als ik zou willen. Vandaag heeft Kes foto’s gemaakt van ons en daar zitten best een paar leuke tussen.

zaterdag 9
Sandra is vandaag 50 geworden! In de tuin een grote Sara 😉

donderdag 14
We hebben met Skjalda een rondje dorp gereden. Ze was ontzettend cool 😉 Op een gegeven moment liep ze zelfs voorop!

Vandaag hebben we Flip laten inslapen. Hij was al enkele jaren kreupel en het werd niet beter. Vandaag hebben we hem laten gaan, nu kan hij keihard rennen over de eeuwige groene weides. Rust zacht lieve, grote, kleine Flip!

zaterdag 16
Er was vanmiddag een donkere lucht én een zonnetje. Mijn favoriete achtergrond bij foto’s 🙂 Hier zijn er een paar (Sleipnir, Skjoða en Vinur)

Op 20 was er ook weer een donkere lucht hoewel wat minder donker dan gister. Hier de twee mooiste (Skjalda en Rómur)

woensdag 20
Maar we hadden vandaag ook lessen. Hier zijn Rosa en Frægur, nog even oefenen voor de Open Dag.

zondag 24
Vandaag de Open Dag! Het was een ontzettend drukke en leuke dag. De afsluiting was zeer passend: we kregen Piet Paulusma op bezoek en waren savonds laat op tv 😉 Klik hier voor een geheel verslag van de Open Dag!

maandag 25
De volgende dag is alles weer “normaal” hoewel we wel wat moe waren 😉 We kregen gelukkig hele leuke mensen op bezoek waarmee we ontzettend leuke rit gemaakt hebben! Ineke is in de 70 maar we hebben een hele leuke en vlotte rit gehad. We hopen dat je gauw weer terug komt, het was ontzettend gezellig! 😉

zondag 31
Vandaag hebben we Yma weggebracht naar haar nieuwe thuis: Limburg! Ze staat net over de grens in België, haar nieuwe “ouders” zijn Limburgs en wonen er vlakbij. We denken dat ze daar een prachtig en liefdevol thuis krijgt!

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer..   Paard van de maand  Links