december 2014

vrijdag 5
Prachtig weer voor een sintrit. Nou ja, het was ieg droog 馃槈 Het was een selectief groepje, maar ze hebben heerlijk gereden. Lisanne heeft de groep begeleid, Sandra had nog wat te doen. Dat gaf haar wel de mogelijkheid daarna onderweg een paar foto’s te maken. Hier een impressie van een gezellige Sintrit.

zondag 11
Het zonnetje scheen (af en toe) dus heeft Lisanne van de gelegenheid gebruik gemaakt om kerstfoto’s te maken van haar Lj贸mi voor de kerstkaart dit jaar. Hier zijn er een paar. Ze zijn erg goed gelukt! De laatste is het uiteindelijk geworden.

donderdag 15
Onze herder, Hestala,聽wordt 11 jaar!

vrijdag 16
Hestala, roepnaam Herder,聽is vandaag, totaal onverwacht, overleden 馃檨聽 Woorden schieten te kort om te zeggen hoe erg we haar zullen missen…..

zondag 21
Kerstrit!聽Eerst hadden we met zijn allen uitgemest, wat al erg gezellig was. Daarna hebben we gebruncht, wat niet alleen erg gezellig was, maar ook erg veel 馃檪 Appeltaart (natuurlijk met slagroom), cake, rozijnenbrood, wafels, warme broodjes, chocolademelk, thee, koekjes, bonbons, appelflappen, kaasbroodjes en nog veel meer!


Rijkgevulde brunchtafel. Foto door Els


Sandra aan (of is het IN) de appeltaart. Foto door Els

Daarna gaan we met een volle buik de paarden pakken, poetsen, opzadelen en versieren!

Het kerstmutsen gehalte was erg hoog 馃槈

donderdag 25 en vrijdag 26 Geweldig Kerstfeest allemaal!

woensdag 31 En een fantastisch 2015!!!


Vuurwerk boven Kuinre 2014/2015

HomeContact聽聽聽Nieuws聽聽Een beetje geschiedenis聽聽聽Onze rijpaarden聽聽聽Lessen, ritten en meer聽聽聽Verkooppaarden聽聽聽Over IJslandse聽Paarden聽聽Kalender聽聽聽IJslandse Namen聽聽聽FotopaginaFoxanpaarden聽聽聽En nog meer..聽聽聽Paard van de maand聽聽Links聽聽Archief