juli 2014

vrijdag 4
We hebben foto’s gemaakt van Dæll! Wat is het toch een knappe jongen 😉

Zo te zien gaat het helemaal goed met hem. Hij is een paar dagen geleden gecastreerd maar lijkt er verder geen last van te hebben. Ga zo door Dæll!

We hebben ook een paar foto’s gemaakt van zijn zoon, Ljómi. Al net zo knap als zijn vader!

Hij vindt zichzelf al heel wat 🙂

zondag 6
Wat een fantastische dag. Vandaag kwam Henry Offenga voor de eerste dag van de cursus Houding/Fysiotherapie. Eigenlijk is het niet te beschrijven wat die man allemaal doet 😉 We waren met z’n vieren, vijf incl. Henry. We hebben gestaan, gezeten, gelopen: allemaal op de verkeerde manier en op de goede manier. En als je weet wat de goede manier is, valt het op hoe makkelijk het gaat en hoe sterk je dan bent zonder kracht te hoeven zetten. Verbazingwekkend! Op 27 juli komt ie weer en dan mogen we het proberen op het paard. Kijken wat zij er van vinden 🙂

Eerst de theorie en dan de praktijk…..

maandag 7
Vandaag is Yori’s vriend Mikko uit Finland aangekomen. Tegenwoordig maken kinderen vrienden via het internet en zo is Mik hier gekomen 🙂


Vlnr: Yori, Kes, Mik. Foto dankzij Mik. Kiitos Mikko!!

dinsdag 8
Vandaag was de Paardentandarts er. De oudjes mochten gecheckt worden! De meesten hadden prima tanden, Hrefna was zelfs prachtig 😉 Niet slecht voor een 30-jarige 🙂 De paarden vonden het zelf niet zo leuk, maar ja, wie gaat er nou graag naar de tandarts? (sorry, de foto’s blijven hardnekkig weigeren te uploaden. Ik blijf er mee bezig, dus kom nog eens terug om te kijken of het me gelukt is!)

 

zondag 20
Vandaag hadden we de fotocursus met Jolanda Scheepen. Er staan veel foto’s bij dit verslag en ook hier. Daarom plaatsen we hier maar één foto, van Kes met haar toekomstige (wedstrijd)paard Hress.

dinsdag 22
Marleen is jarig! Ze is nu 12. Gefeliciteerd Marleen!

zondag 27
De tweede dag van de cursus met Henry Offenga. Het was echt fantastisch en bijna niet na te vertellen. Je moet het mee maken om te zien wat een groot verschil een enkele mm in je lijf kan zijn. Meer erover kan je lezen bij Nieuws.

maandag 28
Piaffe kwam langs om zadels te passen voor Skjalda. Het eerste zadel paste perfect 😉 Toch nog andere geprobeerd, maar uiteindelijk werd het toch de eerste. Skjalda vond het maar niks, zo lang stilstaan. Zij vond het pas leuk toen ze gelongeerd en gereden werd met het nieuwe zadel. Het blijft prima liggen!

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Paard van de maand Links