november 2012

Zondag 4 november: de tweede dag van de jaarcursus. Frægur was dit keer weer geweldig. Wat een superpaard! We gingen vanuit de travers via de bended straight naar de schouderbinnenwaarts!


(dit is de travers, de achterhand naar binnen. Het buitenachterbeen komt onder de massa)


(sorry, beetje vage foto van de schouderbinnenwaarts, maar als je goed kijkt zie je de schouder naar binnen komen. Zijn binnenachterbeen treedt onder de massa)

Op 15 november wordt Fokke 54. Van harte lief, ik hoop dat we het nog lang samen mogen vieren! Hier is een (chipolata)taartje die mijn oudste broer Philip meenam uit Arnhem 🙂

Op 22 november hebben we een hele gezellige rit. Ik wou graag met Frægur naar het bos (als handpaard) en zo kregen we langzaam maar zeker een heel clubje bij elkaar 🙂 Het was ontzettend leuk en het ging fantastisch!

(v.l.n.r.: Frægur, Sandra op þiða, Jeroen op Hamingja, Sophie op haar Tinker Dylan, Daniëlle op Fölva en houdt Kemba vast voor Lisanne die de foto maakt)

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Onze hengst   Paard van de maand  Links