december 2013

1
Meteen een goed en gezellig begin van de maand 😉 Martine kwam met een groep rijden. Het was heel gezellig en lekker vlot 🙂 De paarden hadden er zin in, dit is echt hun (IJslandse) weer!


Alle bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Debora Boef. Dank je wel Debora! Ze zijn leuk 😉

3
We hadden vandaag heel schattig bezoek 🙂 We hadden een rit en een van de mensen had haar jonge puppy meegenomen, ook voor de socialisatietraining. Onze herder vond het wel een beetje raar 🙂 Bella, de pup, vond alles prachtig.

5
Was het vorig jaar raar weer omdat er allemaal sneeuw op de paarden lag (kijk hier), dit jaar waaien ze zowat weg!

11
Woensdagmiddag: een middag met kinderlessen. De zon scheen al de hele dag, dus had ik mijn camera mee naar buiten genomen. Terwijl ik foto’s maakte van de kinderen en de paarden, kwam er ineens een grote, donkere, angstaanjagende wolk aanrollen….. 5 Minuten later was het donker, koud en mistig 🙁

 19
Vandaag hebben we foto’s gemaakt van Spes. Ze is nu 6 maanden zwanger en begint al een buikje te krijgen 😉 We zijn van plan om elke maand een foto te maken, zodat we de ontwikkeling goed kunnen zien.

U kunt nog tot 1 april mee doen met het gokken naar de kleur van het veulen!

zaterdag 21
Vanaf vandaag is onze stal gesloten tot en met 5 januari (afgezien van de Kerstrit morgen). Na 6 januari bent u weer van harte welkom voor ritten en lessen! Alvast een heerlijk Kerstfeest en een gelukkig 2014!

zondag 22
Kerstrit! Om 11 uur was iedereen er en gingen we paarden verdelen. Iedereen kreeg een leuk paard naar haar eigen wensen, Alex reed op zijn eigen paard Ártali 😉
Na het poetsen begonnen we met versieren. Zo leuk om te zien hoe verschillend iedereen dat doet! Na een uur was iedereen klaar en hebben we groepsfoto’s gemaakt in de buitenbak. Sommige paarden wilden liever meteen op pad, maar het lukte toch nog om een paar leuke foto’s te maken (dank je wel, Fokke!)

Het was ontzettend gezellig en hoewel we aardig doorweekt waren toen we terug waren, mocht dat de pret niet drukken 😉 Er is een verslag met meer foto’s bij Nieuws. Volgend jaar gaan we weer!

30
Het is na Kerst en onze eerste Kerstboom is gearriveerd: de paarden vinden hem heerlijk! Hoewel ze voldende hooi hebben, vallen ze meteen op de boom aan. Het ruikt heerlijk naar denneboom 😉

31
De laatste dag van 2013! Volgend jaar belooft een heel bijzonder jaar te worden! Maar ook 2013 was een heel bijzonder jaar: hier kunt u de foto’s bekijken. Iedereen bedankt voor de gezelligheid in 2013, we zien jullie graag weer terug in 2014!


(nee, dit is geen echt vuurwerk 😉  maar gemaakt op de computer. Het paard is wel echt, dat is Vinur)

Home Jubileumjaar 2014  Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Onze hengst   Paard van de maand