november 2013

vrijdag 1
De eerste rit sinds de storm afgelopen maandag. De paden waren hier en daar begaanbaar, maar er was ook nog veel ravage. Takken en bladeren overal en af en toe een boom op het pad 😉

zondag 3
Jasmijn komt samen met een paar vriendinnen rijden. Jasmijn ken ik sinds ze 1 was 😉 Ik stond vroeger met mijn (twee 😉 ) paarden bij haar en haar ouders.
 

Vroeger reed ze oa op mijn Vinur. Ze is 1 jaar jonger dan hij, voor mij erg makkelijk om te onthouden hoe oud ze is 😉 De rit was ontzettend gezellig, grappig en vlot 🙂 Jasmijn reed op Mánadis, 3e van rechts.

Dat moeten we zeker nog een keer overdoen. Tot de volgende keer Jasmijn!

 5
Lisanne werkt al een jaar hier! Het was een leuk jaar 😉 We hebben veel samen gedaan en elkaar goed leren kennen. Ik hoop dat er nog vele jaren achteraan komen! Lisanne, je bent de leukste en beste assistente die ik ooit gehad heb 😛

(Lisanne met haar favoriet Esmer, onze singlefooter)

10
Alex kwam weer rijden. Het was een leuke rit met vooraf en achteraf een heerlijke stoelmassage! (verzorgd door Wofosi Wellness)

We hadden een ontzettend gezellige rit, zoals altijd. Nog even een groepsfoto voor de rit 😉

Na de rit zagen we zelfs nog een prachtige regenboog boven onze stal!

Daarna ging Alex nog even op zijn andere paard, Lotta, rijden. Ze wordt nu ingereden. Hoewel ze nog wat moeite heeft met de balans, gaat het wel steeds beter. Het begon toen al redelijk donker te worden, dus de foto is een beetje vaag geworden….

11
Marianne en Anneke kwamen rijden. Het was een ontzettend gezellige rit en wat hadden we een mazzel met het weer 😉

23 KiKa dag
Vandaag was er een KiKa dag in Emmeloord. Sandra was daar aanwezig met enkele van haar tekeningen, een theedoos en nieuw: een juwelenkastje beschildert met bloemen 😉 Deze tekeningen zijn nog te koop. Mocht u interesse hebben of een tekening willen bestellen, kunt u contact met Sandra opnemen.

 

Home Jubileumjaar 2014  Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Onze hengst   Paard van de maand