oktober 2013

1
Vandaag even Lykkja rijden om te kijken wat ze doet. Lisanne probeert haar uit in bijna alle gangen, behalve de galop. Ze heeft tölt, ze heeft draf en alles wat er tussen zit 😉 Ze is ontzettend lief, probeert alles en is echt beleefd. Wat een leuk paard!!!

5 en 6 cursus Yvonne
Het is weer gezellig, inspirerend, vermoeiend (op een goede manier 😉 ) uitdagend en verrassend. Hier zijn foto’s van mij en van Kes, maar natuurlijk hadden we nog meer deelnemers 😉 Meer over deze cursus is te lezen op Nieuws.

8
Op deze dag gaan we voor het eerst met Foli onder het zadel een rondje dorp. Hij doet het fantastisch! Hij bied zelfs spontaan tölt aan 😉 Auto’s, vrachtwagens, trekkers, fietsers, flapperend plastic, mensen die plotseling de hoek omkomen, rondrennende schapen: het doet hem allemaal niks. Behalve dan die gele kruiwagen bij de buren 🙂

 
(excuses voor de kwaliteit, beide foto’s zijn met mobiel gemaakt)

15
Laatste dag van de jaarcursus! Alleen heb ik geen foto’s gemaakt dit keer omdat Frægur niet mee is. Meer over deze laatste les kan je lezen op Nieuws. Daarom hier een foto van het cadeau dat we aan Natalie gaven als dank voor alles 😉

23
Heel raar weer vandaag: donkere lucht, regen, zon en een regenboog. Prachtig weer voor foto’s 🙂

25
Kes krijgt eindelijk haar telgangles die ze voor haar verjaardag had gekregen. Jeroen mag meerijden op Sylgja. Kes rijdt op þiða.


(excuses voor de matige kwaliteit, dit zijn foto’s van filmpjes)

Het ging best goed. Ze vonden het allemaal zo leuk dat we dat vast nog een keer gaan doen! 😉

27
Sigur, Fölva’s oudste zoon, komt op bezoek! We maken samen met de eigenaresse en nog een paar ruiters, een prachtige rit!

Fölva (l) ontmoet haar oudste zoon Sigur (l) Foto door Claudia Maryse Nijdam


Vlnr: Hamingja, Heidar, Sigur met zijn eigenaresse Nienke en Vinur met zijn eigenaresse Claudia. Foto van Nienke Molendijk-Brandt.

Sigur (l) met zijn mama Fölva (r) Foto door Nienke Molendijk-Brandt

28
Een storm raast over het land! Gelukkig blijft de schade op ons erf beperkt tot een paar verplaatste spullen. Het was wel heel spannend en uitmesten was een uitdaging op zich 😉 Het plastic over het hooi klapperde gevaarlijk!

31
Op de valreep van oktober krijgen we een nieuwe (pension) bewoner! Mistral de Fjord (26jr) komt bij ons wonen. Hij is al met pensioen. Foto volgt!

Home Jubileumjaar 2014  Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Onze hengst   Paard van de maand