september 2013

7 Midgard
Een van de gezelligste wedstrijden van het jaar. Dúx was er ook bij 😉

Kes natuurlijk ook. Samen reden ze de T8 en de V5. Ze deden hun best, maar de concurrentie was groot en te sterk….

13 Kes is jarig
Dertien jaar alweer! Van harte meiske!

15 Jaarcursus
Wat is Frægur toch een fantastisch paard! Meer over deze dag kan je lezen op Nieuws


Renvers


Renvers-pirouette

18
Dan þrá ook maar eens proberen aan de hand. Het schouderbinnenwaarts had ze snel door, de travers vond ze nog wat moeilijk. Maar dit gaan we vaker doen!

22
Op de 22e had Galgo Support Holland de najaarswandeling in Kootwijk. De honden hadden ontzettend veel lol toen ze los mochten op het zand! Hier een paar foto’s (niet allemaal onze honden, maar gewoon een paar mooie foto’s)
Raya als spring in ’t veld


Onze Carta in actie


Deze blonde Galgo rent samen met Halina (rechts) Wedstrijdje wie het hardst kan. Niet slecht voor een hond wiens poot 2x gebroken was!

Vorig jaar in september (toevallig dezelfde datum) hadden we ook een Galgo najaarswandeling, ditmaal in Oss. Hier kunt u kijken naar foto’s van die wandeling.
Als u ook zo’n fantastische hond wil adopteren, kunt u naar meer info kijken op www.galgosupportholland.nl

’s Avonds had ik een barbecue met de groep vrijwilligers van de IJRN.  (IJsland Rijders Noord, de IJslandervereniging in het noorden van Nederland) Een gezellige groep, dus het was niet verwonderlijk dat het een leuke avond was (met lekker, voor mij vegetarisch, eten) Foto gemaakt door Jorien van Kooten.

(let ook even op de kok op de achtergrond 😉 )

29
We hebben er een nieuw paard bij: Lykkja! Ze is een lieve, prachtige merrie. De komende tijd mag ze het nog even rustig aandoen, maar het is de bedoeling dat ze daarna de kinderlessen versterkt. Welkom bij Stal Foxan, Lykkja!

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer   Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Fotopagina   Foxanpaarden   En nog meer.. Onze hengst   Paard van de maand