april 2015

zaterdag 4
Het was een ontzettend gezellige rit, we hebben heel wat afgelachen. Daardoor zijn de foto’s ook een beetje vreemd denk ik 😉

maandag 6
Een leuke rit op Paasmaandag! Terwijl ik het eten klaar zette, gingen Jeroen, Kes, Alex, Els, Daniëlle en Lisanne lekker een ritje maken in het bos.

Daarna aan de Paas-High Tea! Met vlaai, zelfgemaakte Tiramisu (niet slecht voor de allereerste keer!) scones, eiersalade, verse broodjes, koekjes, paaseitjes-cake, apfelstrudel, gekookte en beschilderde eieren en nog heel veel meer. We zaten al snel vol 😉

dinsdag 7
Tijd om naar de kapper te gaan!

En zo zag het erna uit!

zondag 12
Vanaf morgen komt Clarissa stage lopen voor 3 weken. Clarissa is Duits en werd vandaag gebracht door haar ouders. Haar moeder sloeg een ritje op onze IJslanders niet af 😉 Het was weer gezellig en erg leuk. En haar moeder, die normaal altijd pijn heeft na het rijden, stapte pijnloos af. Weer een punt voor de heerlijke gangen van een IJslander!

maandag 13
Vandaag begint Clarissa! Ik heb deze foto een beetje stiekem gemaakt, maar ze is echt heel aardig en grappig. Hier is ze geconcentreerd aan het kijken naar de paarden.

Ze werkt hard en is ontzettend aardig. Het is jammer dat ze op 30 april weer naar huis gaat. Kommst du diese Sommer wieder, Clarissa?

donderdag 16
Alweer een gezellige rit! Heerlijk gereden met Steph op Lykkja, Yvonne op Kemba en Nicole op Lýsa.

Lýsa deed precies haar hoofd omhoog om haar mooie lange manen te laten zien toen ik de foto maakte. Gekke Lýsa! 😉

zondag 19
De paarden mogen de wei op! Yihaaaaaaa!!!!


Gekke Ártali 😉


Lekker grazen in de wei

En ’s avonds weer snel naar binnen! 

Vanaf vandaag mogen ze elke dag de wei op.

donderdag 23
Dæll heeft vandaag voor het eerst een zadel op. Hij is totaal cool ermee 😉 Wat is ie toch mooi! Een zadel staat hem goed. Hij is al bijna een echt rijpaard!

zaterdag 25 en zondag 26
Cursus met Yvonne Bosman. Elk half jaar komt ze naar ons toe voor lessen.  Sandra deed mee met þrá, Kes deed mee met Dúx.

Ook wat wijken voor de kuit. Hier zijn haar eerste zijwaartse stapjes…

Kes en Dúx

maandag 27
Vandaag naar Amsterdam voor Koningsdag én om te kijken of we leden van Pentatonix konden spotten.  We hebben Kevin ontmoet en gesproken (maar vergeten een foto te maken, stomstomstom) en Esther, de zus van Avi en de manager van Pentatonix.  Ditmaal wel een foto gemaakt 🙂

dinsdag 28
Vandaag het concert van Pentatonix! Wat was het weer gaaf! Vorig jaar zagen we ze voor het eerst, dit jaar waren ze er weer en zeker zo goed!


Scott kijkt naar Kes die rechts van mij staat.

We kregen ook officiële foto’s omdat we VIP kaarten hadden. Dit is de mijne:

Die van Kes is nog veel leuker 🙂

donderdag 30
Clarissa gaat weer naar huis 🙁  Bis zum nächtes Mal, Clarissa. Hoffe du kommst schnell wieder zuruck!

Home   Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer  Prijzen  Verkooppaarden   Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Foxanpaarden   En nog meer..   Paard van de maand  Links  Archief