Afspraak maken

U kunt met ons afspreken via Whatsapp, mail of telefonisch. Als u met een groep wil komen, is het verstandig alvast verschillende data klaar te hebben liggen. Het kan zijn dat we net op die ene dag dat u af wil spreken al een afspraak hebben staan. En dan zou het jammer zijn als u eerst weer iedereen moet vragen op welke andere dag ze zouden kunnen. U kunt appen of bellen voor een afspraak naar 06 – 51 69 36 43 (Sandra) of mailen naar sandra@foxan.nl

Elke dag is mogelijk: mits we natuurlijk geen andere afspraken hebben. U kunt het hele jaar door komen, in het weekend en/of doordeweeks. (Let op: in de Kerstvakantie is onze stal gesloten)

Niet alleen voor groepen: u kunt ook met een of twee personen komen. Gewoon afspreken of mee met een andere groep is (meestal) mogelijk.

Kom niet te vroeg: wij houden rekening met de tijd die we nodig hebben voor het poetsen en opzadelen. Dus als we bijv om 11 uur afspreken, hoeft u ook echt pas om 11 uur hier te zijn. Ook ivm onze planning.

Ritten zijn ALTIJD onder begeleiding: ook al rijdt u al jaren en jaren en jaren, we gaan altijd met onze paarden mee het bos in. Zonder begeleiding het bos in op onze paarden is niet mogelijk. Echt niet.

We hebben genoeg borstels: ook ivm besmettingsgevaar willen we geen borstels die op andere paarden zijn gebruikt of zullen worden gebruikt. We hebben echt allerlei borstels en meer dan genoeg voor iedereen.

We hebben ook genoeg zwepen: echt voor iedereen als het moet, maar meest van tijd hebben we niet eens een zweep nodig.

Wij zoeken de perfecte match voor u: we hebben verschillende soorten paarden: snelle, rustige, grapjassen, verlegen… Als u van tevoren kunt bedenken wat voor soort paard u leuk vindt (denk daarbij vooral aan het karakter) vinden wij het paard dat bij uw wensen past.

Caps zijn verplicht: mocht u zelf niet over een cap beschikken, kunt u er hier een huren voor €1,-

Even over bodyprotectors: ze zijn hier niet verplicht en eigenlijk ook niet nodig (tenzij u regelmatig van uw stoel valt…) Het staat u natuurlijk altijd vrij om ze te dragen.

Verslavend: ik wil toch nog even een waarschuwing plaatsen voordat u hier komt en op een van onze IJslanders rijdt: ze zijn verslavend! Het kan maar zo zijn dat u er straks ook een heeft (en iedereen in de IJslanderwereld weet dat het hebben van één IJslander gelijk staat aan het eten van één pinda…..)

En vergeet vooral niet een goed humeur en uw fototoestel mee te nemen! 🙂

Home  FAQ  Contact   Nieuws  Een beetje geschiedenis   Onze rijpaarden   Lessen, ritten en meer  Prijzen  Over IJslandse Paarden  Kalender   IJslandse Namen   Foxanpaarden   En nog meer..    Links   Archief